בטטה אפויה עם דבש ושמן זית כתית מעולה | מתכון בריא וקל – משק פנחס

בטטה אפויה עם דבש ושמן זית כתית מעולה | מתכון בריא וקל – משק פנחס

אין כמו מתכון פשוט, בריא וטעים שמתבסס על חומרי גלם איכותיים.

הבטטה האפויה הזו משלבת את המתיקות הטבעית של דבש פרחי בר ממשק פנחס

יחד עם הארומה העדינה של שמן הזית הכתית המעולה שלנו – מנה מושלמת לכל ארוחה.

מצרכים (ל-4 מנות):
– 2 בטטות גדולות
– 2 כפות שמן זית כתית מעולה של משק פנחס
– 1.5 כפות דבש פרחי בר של משק פנחס
– חצי כפית מלח גס
– קמצוץ פלפל שחור גרוס
– אופציונלי: רוזמרין טרי או טימין

אופן ההכנה:
1. מחממים תנור ל-200 מעלות.
2. חותכים את הבטטות לקוביות או פלחים (ללא קילוף).
3. מערבבים בקערה את שמן הזית, הדבש, המלח והפלפל.
4. מצפים את הבטטות בתערובת ומניחים בתבנית על נייר אפייה.
5. אופים 30–35 דקות עד שהבטטות רכות וזהובות.
6. מגישים חם – אפשר לקשט בעלי רוזמרין.

לסיכום

המתכון הזה מדגים איך מוצרים טהורים וישרים מהחקלאי – כמו שמן הזית והדבש ממשק פנחס – יכולים לשדרג כל מנה.

📦 להזמנה מהירה לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עגלת קניות