עוף בדבש פרחי בר ושום

מנה חגיגית עם שילוב מושלם של מתיקות הדבש ועוקץ השום – פשוטה להכנה, עשירה בטעם.

מצרכים:
– 6 שוקי עוף
– 3 כפות דבש פרחי בר של משק פנחס
– 4 שיני שום כתושות
– 2 כפות שמן זית כתית מעולה
– חצי כפית מלח
– רבע כפית פלפל שחור
– קמצוץ טימין יבש

אופן הכנה:
1. מחממים תנור ל־190 מעלות.
2. מערבבים את הדבש, השום, שמן הזית והתבלינים.
3. מצפים את העוף ומניחים בתבנית.
4. אופים כשעה עד שהעוף שחום וריחני.

להזמנה מיידית 

באהבה

שי

משק פנחס

 

עגלת קניות
צריך עזרה? תלחצו כאן